HTML

Facebook oldaldoboz

Csak úgy irkálok....

Egyik téma adja a következőt, van itt minden. Alternatív és valós történelem. Saját vélemények sokak kedvenc könyveiről, filmjeiről. Ismertető alig ismert, de érdekes filmekről, könyvekről. Némi amerikai foci, némi sci-fi. Retró, Közelmúlt, és Jelenkor. Ami tetszik, szólj hozzá, oszt meg! Ami nem tetszik, szólj hozzá bátran. Az Előmoderációtól se ijedj meg, nem Cenzúra az. Ellenkezőleg, az okos hozzászólók, értelmes ellenvélemények, jó viták barátja, és támogatója.

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Megvan a lengyelorszagma.blog !!! - blogajánló!!!

2019.02.18. 19:02 Sigismundus

Még a lengyel filmeket dicsérő posztomban írtam a 2011-ben nyomtalanul megszűnt lengyelorszagma.blog-ról amelyet a legjobb lengyelekről szóló, magyar nyelvű blognak tartok még ma is.

A blog ismeretlen okokból tűnt el, se szó se beszéd, és senki nem tudott hírt adni róla miért. Mindössze egy indavideo maradt utána, és a néma facebook oldala. Fájlaltam is nagyon.

Azonban mire nem képes a technika – sikerült megtalálnom a neten a maradványait. Végül is igaz hogy semmi digitális tartalom nem törölhető nyomtalanul, na most ebben az esetben ez inkább jó mint rossz. Létezik egy web.archive.org nevű oldal, vagy egyéb ahol úgy tűnik megtalálhatók sok törölt blog van honlap archivált tartalmai. Nem tudom ki és milyen szervezet ez de köszönet érte.

Itt találtam meg némi kutakodás után a lengyelorszagma.blog posztjainak szövegeit. Képek videók sajnos nincsenek. Kell némi bűvészkedés, kattintgatás a posztokhoz. A képernyő tetején jobbra látható év és hónap, tőlük balra, egy osztott skála. itt lehet az archívumba visszalépegetni. Kissé nehézkes de megvan a többség.

Szólj hozzá!

Címkék: történelem blogajánló lengyelek elmúlt2Xév

A bejegyzés trackback címe:

https://csakugyirkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr414632354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
_https.