HTML

Facebook oldaldoboz

Csak úgy irkálok....

Egyik téma adja a következőt, van itt minden. Alternatív és valós történelem. Saját vélemények sokak kedvenc könyveiről, filmjeiről. Ismertető alig ismert, de érdekes filmekről, könyvekről. Némi amerikai foci, némi sci-fi. Retró, Közelmúlt, és Jelenkor. Ami tetszik, szólj hozzá, oszt meg! Ami nem tetszik, szólj hozzá bátran. Az Előmoderációtól se ijedj meg, nem Cenzúra az. Ellenkezőleg, az okos hozzászólók, értelmes ellenvélemények, jó viták barátja, és támogatója.

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Orville, második évad - Ismertetőm a StarTrekkeren - blogajánló.

2019.05.17. 20:55 Sigismundus

Véget ért az Orville második évada is, és megírtam megint az ismertetőt, a StarTrekker blog szíves segítségével.

ov_4.jpg

Ezen a helyen olvasható, és kommentelhető - vagy akár itt is. A véleményem, nos eléggé saját vélemény, egy a sorozatot valamiért megszerető néző véleménye. Hogy ez más, a sorozatot szintén szerető néző véleményével meglehet ellentétes? Nos lehetséges ilyen is, nem csak egy igazság van a Földön, tudjuk jól...  És lesz harmadik évad is, és annak is lesz ismertetője.... 

Szólj hozzá!

Címkék: scifi star trek blogajánló így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://csakugyirkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr8314832774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
_https.