HTML

Facebook oldaldoboz

Csak úgy irkálok....

Egyik téma adja a következőt, van itt minden. Alternatív és valós történelem. Saját vélemények sokak kedvenc könyveiről, filmjeiről. Ismertető alig ismert, de érdekes filmekről, könyvekről. Némi amerikai foci, némi sci-fi. Retró, Közelmúlt, és Jelenkor. Ami tetszik, szólj hozzá, oszt meg! Ami nem tetszik, szólj hozzá bátran. Az Előmoderációtól se ijedj meg, nem Cenzúra az. Ellenkezőleg, az okos hozzászólók, értelmes ellenvélemények, jó viták barátja, és támogatója.

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Az 53. évad elé.

2018.08.31. 10:50 Sigismundus

Megint eltelt egy év, vagy inkább megint kezdődik egy ? Ez az, ez helyes hozzáállás !

ravens.jpg

A Hollóknak ugye nem 4 hanem 5 meccsük volt, az éles szezon előtt, a Hall of Fame meccsel együtt. Tét nélküliek mind, de arra igazán alkalmasak, hogy az edzők lássák, ki érti a playeket, ki nem, ki van valóban csúcsformában, ki az aki a pályán váratlan helyzetben jól dönt hirtelen. Vagyis az edzőtáborok és felkészülés menyire volt sikeres.

A jövő pedig ígéretes.

Hollóházán végre vannak potens tökös támadók, amit tavaly évadvégén reméltem.

Feltöltve pár veteránnal, akik meg tudják mutatni micsoda trükkökre képesek, pár jó képességű újonccal, aki már megmutatták magukat az előszezonban hogy érdemesek a bizalomra. Igaz pár össze is törték magukat, a nagy igyekezetben,  de nem végleg.

Van egy ígéretes újonc irányítónk, akin ugyan még sok a csiszolni való. De a tét nélküli, nem kezdőszintű ellenfelekkel szembeni előmeccseken mutatott fokozatos javulása jó előjel.

Van egy kezdő irányítónk, aki a hírek szerint alaposan felhúzta magát a csesztetéseken, és a látottak alapján top formában van megint. És van egy szintén jó képességű csereirányítónk, aki mint mentornak, mint cserének is jó, úgyhogy remélem semmilyen kecsegtető ajánlatért cserébe nem adják át másnak, - évad végéig legalábbis.

Védelem az a maradtak akik voltak, kevés pontot engedők. Speciális, szintén.

Szóval igazán ígéretes.

komment

Címkék: így látom én amerikaifoci baltimore ravens

A bejegyzés trackback címe:

https://csakugyirkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714213725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
_https.