HTML

Facebook oldaldoboz

Csak úgy irkálok....

Egyik téma adja a következőt, van itt minden. Alternatív és valós történelem. Saját vélemények sokak kedvenc könyveiről, filmjeiről. Ismertető alig ismert, de érdekes filmekről, könyvekről. Némi amerikai foci, némi sci-fi. Retró, Közelmúlt, és Jelenkor. Ami tetszik, szólj hozzá, oszt meg! Ami nem tetszik, szólj hozzá bátran. Az Előmoderációtól se ijedj meg, nem Cenzúra az. Ellenkezőleg, az okos hozzászólók, értelmes ellenvélemények, jó viták barátja, és támogatója.

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

El Ministerio del Tiempo - Az Időminisztérium - Első évad.

2017.07.20. 17:20 Sigismundus

Egy pilot-ismertető egy TV sorozatos oldalon hívta fel anno a múltban a figyelmemet a sorozatra, hamar nagy kedvencem lett. Szeretem a sci-fit, tanultam történelmet, és az El Barco nagyon meghozta a kedvem a spanyol sorozatokhoz.

el_ministerio_2.jpg

Maga az alapsztori nem új, az Időjárőr már rég ismert a scifi műfajban. Egy újonnan toborzott csapatnak szóló eligazításon keresztül ismerhetjük meg a járőr, az Időminisztérium működését. Spanyolék ezután viszont egy eredetit ötleteltek.

 

A poszt folytatódik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat scifi történelem spanyolok időminisztérium

A bejegyzés trackback címe:

https://csakugyirkalok.blog.hu/api/trackback/id/tr612665399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
_https.